Cukur Jambul & Akikah Aimee

Sekarang barulah sia tahu betapa sibuknya ibu yang sedang berpantang. Ni pun curi-curi masa memblog sebab Aimee sedang Zzzzzz…. Mintak nenek haji dengan atoknya tolong tengok-tengokkan kejap… Nanti dia bangun mau menyusu baru panggil mama.. Ehehehhe..

Hari ni saja mau update gambar kenduri cukur jambul & akikah baby Aimee yang diadakan pada 08 Ogos 2009 yang lalu. Terima kasih yang tidak terhingga kepada keluarga mertua sia yang menguruskan segalanya sehingga semuanya berjalan dengan sangat lancar. Terima kasih jugak kepada mamak dengan bapak sia yang tidak putus-putus menolong sia dengan hubby menguruskan baby Aimee… Dan tidak dilupakan kepada semua ahli keluarga dan kawan-kawan yang sudi datang memeriahkan majlis. Terima kasih semua!

Ni lah antara gambar-gambar sekitar kenduri… Layannnnn….

kasi baby Aimee rehat sebelum majlis bermula

kasi baby Aimee rehat sebelum majlis bermula

Tukar baju cantik!

Tukar baju cantik!

Sessi bergambar dengan Auntie Na, Onyang, Nek Ma & Nenek Haji

Sessi bergambar dengan Auntie Na, Onyang, Nek Ma & Nenek Haji

Marhaban sebelum majlis cukur jambul

Marhaban sebelum majlis cukur jambul

Kerut-kerut dahi anak mama. Penat menunggu ya sayang?

Kerut-kerut dahi anak mama. Penat menunggu ya sayang?

Ok.. ok.. tido dulu k...

Ok.. ok.. tido dulu k...

Ala bucuk-bucuk anak mama!

Ala bucuk-bucuk anak mama!

Cukur Jambul

Cukur Jambul

Baby Aimee sudah penat... Zzzzzz time...

Baby Aimee sudah penat... Zzzzzz time...

Happy Mama & Ayah

Happy Mama & Ayah

Shayang anak mama!

Shayang anak mama!

14 Responses

  1. part kerut kening tu sebijik muka ko weng.. hehe

  2. hehehe.. dia memang suka buat kerut macam tu mas… ikot perangai mama dia la ni… anak mama….

  3. alala…tomeyyy nyeeee…….. ni ikot muka sape kak?? tak dpt la angle akak ke hubby ke.. kene tengok btol2 face to face kot… =)
    btw. congrats mama & papa………
    sunuk nye tengok bb org.. tak saba nak tggu feb 2010 pulakk…. ; P

  4. tq faez..

    wah wah wah.. ada org dah preggy.. dah 3 bulan eik? congrates faez! jaga diri baik2 tau sepanjang preggy ni…

  5. ahh tolong laa.. sangat comel! nak geget.. nak geget…….

  6. Lebatnya rambut

  7. cute la aimee!!! sori not able to make it on that saturday evening. semoga baby cepat besar n sihat selalu. n mama cepat sembuh..

  8. ninie: comel mcm mama dia kan? ke mama dia lagi comel? toing! toing!😆

    naz: trade mark dia tuh naz… rambut mama dia pun x selebat tuh… patutlah aku asik nak tekencing jek time ngandungkan dia…

    ayu: thanks ayu.. xpe, byk masa lagi bole jumpa baby aimee.. insya Allah…

  9. pehhh..lebat rambut tu.ikut ko la tu aweng !

  10. Macam ko tau je rambut aku lebat ke idak… Tapi, lebat kan rambut baby aku? Hehehehe… Tuh ikut ayah dia la pin..

  11. Lamanya tak masuk internet! Huhuhu blog pun tak update. Anyway…tomey sangat cucu Nek Na nie…huhuhu buat Nek Na rasa tak sabar nak ada anak sendiri…tapi takpe buat masa ni manjakan dulu yang mana ada….

  12. tuh lah.. lama tul nek na menyepi…
    xpe nek na… insya Allah.. mesti ada hikmahnya kan… kita sama-sama doa eik…

  13. Amisah!Comeynye bb Aimee..kak elin tak tgk lg Aimee tp harap bb dan mamanya sihat..Banyak sangat perkara yang berlaku lately tp insyaallah kak elin nk make time n tgk Amisah and bb!Take care!

  14. hehehhe.. xpe kak elin… xdek ape yg nk di rush kan… insya Allah byk masa lagi.. tahu sgt memang kak elin sgt bz… u take care jugak k!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: