Selamat Hari Ibu

Asyik terlambat ucap jak kan sia ni? Apa-apa pun, sia mau jugak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua ibu-ibu…..

Hari Sabtu hari tu, adalah buat sedikit sambutan Hari Ibu di rumah mertua sia.. Kami beli kek jak dan makan beramai-ramai… Nasib baiklah kebetulan ramai orang di rumah mertua sia.. Laku la kek yang bukannya besar mana tuh pun….

Oh ya! Hari Sabtu pagi tu pulak, pejabat sia ada buat bowling tournament. Buat di Brem Mall, Kepong. Ok jugak tempatnya. Shopping complex baru. Harga pun berpatutan. Meriah yang amat wei! Walaupun sia ndak main dan sekadar menjadi AJK, sia enjoy jugak dapat join semua orang hari tu. Dapatlah beramah mesra dengan rakan-rakan sepejabat yang mungkin jarang-jarang bertegur sapa. Ni ada sedikit gambar pada hari berkenaan…..

Kaunter pendaftaran

Kaunter pendaftaran

Hadiah yang menanti pemenang-pemenang

Hadiah yang menanti pemenang-pemenang

door gift untuk peserta-peserta. Comel kan?

door gift untuk peserta-peserta. Comel kan?

Aksi juara (ketua-ketua bahagian yang sangat sporting)

Aksi juara (ketua-ketua bahagian yang sangat sporting)

Pihak pemerhati tetap :mrgreen:

Pihak pemerhati tetap:mrgreen:

Gambar dengan peserta-peserta

Gambar dengan peserta-peserta

Memerhati result

Memerhati result

Wakil wanita dari bahagian kami :lol:

Wakil wanita dari bahagian kami😆

Antara pemenang...

Antara pemenang...

Perhati jaklah orang lain yang menang

Perhati jaklah orang lain yang menang

Semangat secawangan yang jitu! ngeh! ngeh! ngeh!

Semangat secawangan yang jitu! ngeh! ngeh! ngeh!

Hari Ahad malam Isnin pulak, sia dengan Puan DOngan berkunjung ke KGPA (Kelab Golf Perkhidmatan Awam) di Damansara. Kami menghadiri majlis kahwin ex-UTM, Shuk dengan pasangannya Syamira. Ni Gambar da cilok dari blog Puan Dongan. TQ Puan Do!:mrgreen:

pelamin... tinggi nun di sinun.....

pelamin... tinggi nun di sinun.....

penantin......

penantin......

pasangan bujang malam tuh :cool:

pasangan bujang malam tuh😎

Tahniah buat Shuk & Syamira! Semoga Bahagia hingga ke akhir hayat….

4 Responses

  1. apesal gambar bini aku ada di setiap gambar?? over exposed nih….. mmmmm…..

  2. hahahhaha… memang sajer…
    hak pemilik blog la kira2nya nih!:mrgreen:

  3. kO baru tau ke bini ko tuh ske enterprame? thehehe :p
    sayang puan awenggg

    ehem..PENANTIN tuh aper? thehe

  4. ahahahha… aku memang minah enterprem!

    penantin tuh term utk pengantin yang kita g hari ahad hari tu jek! ko pepaham sendiri dah lah…😎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: