Mini Gathering di Rumah Siti Nor

Hah! Lama betol ndak jumpa minah Sarawak ni. Last sekali jumpa sebelum dia kahwin. Masa tu, sia dengan cik Suhai temankan dia pigi Jalan TAR cari kain untuk majlis kahwinnya. Ndak sangka cepat betul masa berlalu.. Tup tup, sekarang jumpa Siti Nor sudah bertiga, dengan baby girlnya, Siti Zulaikha. Sedap nama anak Nor!

Alhamdulillah, semua yang janji mau datang muncul jugak. Walaupun, sia dengan cik Suhai dan Puan Do tertipu dengan janji-janji manis Puan Esah dan Puan Icha yang janji mau sampai rumah Nor jam 2 petang. Kami punyalah semangat sampai rumah Nor jam 1.30 petang. Sekali diorang ni sampai jam 3.30-4.00 petang. Sabar jaklah. Ndak apa, sempat kami bertiga makan dulu Laksa Sarawak yang mak Nor masak. Sedap! Pertama kali makan laksa Sarawak. Lupa pulak mau amik gambar laksa tu. Sedap betul makan, sampai sia dengan Cik Suhai dengan Puan Do makan 4 mangkuk tiap seorang.. Hahahhahhaa…..

Oklah, cerita banyak ndak gunakan. Biarlah gambar-gambar di bawah ni menceritakan segala-galanya…

Comel kan baby Siti Zulaikha?

Comel kan baby Siti Zulaikha?

Ada gaya seorang ibu ndak? Ngeh ngeh ngeh...

Ada gaya seorang ibu ndak? Ngeh ngeh ngeh...

P

Cukup meyakinkan ndak minah ni dukung baby Nor? Hmmmm... I'm doubt😛

Icha dan anak-anaknya... Geram pipi baby Rayyan!

Icha dan anak-anaknya... Geram pipi baby Rayyan!

Itulah gambar ibu yang baru lepas habis pantang.. Yang lagi seorang tu, Esah, sedang layan anaknya, Haikal.

Itulah gambar ibu yang baru lepas habis pantang.. Yang lagi seorang tu, Esah, sedang layan anaknya, Haikal.

abaikan keadaan badan sia yang nampak macam nangka bungkus tu! Esah saja la tu dengki ambik gambar angle yang ndak betul! Huh!)

Kami yang jadi pihak pemerhati duduk atas sofa.. hehhehehe... (P/s: abaikan keadaan badan sia yang nampak macam nangka bungkus tu! Esah saja la tu dengki ambik gambar angle yang ndak betul! Huh!)

Kesimpulannya, mini gathering kami kali ni best! Enjoy banget sampai kami yang sampai awal ni pun lepak sekali lama gilak, jam 5.30 petang baru semua orang balik. Itupun, sebab kawan hubby Nor sampai. Kalau ndak, mau lepak sampai dinner… Taubat Nor mau ajak datang lagi… Hehehhehe.. Terima kasih Nor atas makan-makan tu. Lain kali boleh jemput lagi:mrgreen:

6 Responses

  1. aku suke bau baby.. waaaa… bestnyeee

  2. Ha ah, memang best bau baby… lenkali kita gather2 lagi… time czah kawen ker?😎

  3. ni nor yg mana satu yer aweng??k ina dah tak ingat…hehhe…alamak aweng…nmpk gemuksss la..hehhe…naik sungguh badan mu itu..and naik segala2nya..hhehehehhe…

  4. Nor budak umah sue tuh la kat melana dulu kak ina… dia ingat lagi kat kak ina tau!

    p/s: tuh gambar salah angle tuh k ina… x bole kira!

  5. ahahaha
    k.ina…angle tuh wat aweng nampak gemok
    ekceli xde la gemok pun si aweng nih
    biase2 je…

  6. ngeh ngeh ngeh…
    sib baik ada saksi kejadian…
    TQ dongan! ni buat aku tambah sayang kat ko ni!😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: