Tagged 3

Tagg ni by Ninie….

1. Anda rasa anda hot?
Hot? Memang hot dalam keadaan berbadan 2 ni…. Hot mama to be… ngeh ngeh ngeh

2. Upload gambar kegemaran anda.

dsc_9850

3. Kenapa anda suka gambar ini?
Kenanganku…… Make up memang boleh menipu… Kan nampak lebih cantik, ayu dan kayu tu?

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
26 Dis 2008. Pizza pisang kaya keju daripada Domino. Slrrrp! Sedap!

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
I wanna be your GF na na na… I wanna be your GF na na na… tarak tahu nama lagu…Lirik pun ndak tahu betul ka ndak… lebih kurang gitulah…

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Makan kuih… (minum petang la konon).. Lapar la pulak lagi…

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
Aweng, mise’, ica, kak ica, mek, misah, mik, adik manissss… ehehhehe… jangan panggil amy sudah… tak suka! Tak suka! (macam iklan cat dalam tv tu)

8. Tag lagi 5 orang (tak bleh tag orang yang sama tau)
Anis Aisya
Chema
Dongan
Fanor
Nozie…

9. Siapa orang nombor 1?
Businesswomen berjaya.

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
jeng jeng jeng…. Affair? Sudah kawen lah…

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
Kami insya Allah akan sama-sama melahirkan baby pada tahun depan… alhamdulillah….

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
One of best buddy yang telah berhijrah bersama-sama suami ke Qatar…

13. Siapakah orang nombor 2?
Best buddy yang telah berjaya menambat hati dan mengahwini lecturer kami dolu-dolu… pheewit! Daughter dia comel wooooo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: