Wong Solo dan kasut baru :)

Kemarin adik sia datang rumah. Jadi, sebab hari tu ndak sempat pigi bawak dia makan sempena birthday dia, jadi sia dengan hubby bawak dia makan malam tadi. Kami pigi makan di Restoran Halalan Thayyiban Wong Solo di Ampang. Kami order sup ekor dan lauk-lauk di bawah ni:

Ayam Kenyet

Ayam Kenyet

Ayam goreng

Ayam goreng

Empal lembu

Empal lembu

Sambal Petai (Favourite adik!)

Sambal Petai (Favourite adik!)

Sayur chap cai

Sayur chap cai

Makanannya? Ok! Memang sedap. Cuma, airnya terlampau mahal lah. Range dalam RM5.50-RM6 segelas. Sia rasa ndak berbaloi ah. Baik lagi ice lemon tea di Nando’s. RM6.30/glass, bottomless lagi.. Tapi, oklah… Sia order

Air Es buah. ok lah (muka sedikit kecewa)

Air Es buah. ok lah (muka sedikit kecewa)

At least mencuba sebab hubby asyik cakap makanannya sedap. Cubalah kan?

Lepas makan, sia mintak hubby tolong drop di KLCC. Sia dapatlah ini

image017

Hehehhe… tau apa dalam tuh? Kasut MOdernmum….

Cantik ndak?

Cantik ndak?

)

Cantik kan? cantik kan?🙂

Tidak terlalu rendah dan tidak terlalu tinggi. Just nice. 1 inci🙂 Selamat k! Specially designed for preggy mom tau!

Terlalu cantik untuk kasut MOdermum? Ehehehhe…. Uish! betul lah! Ndak percaya? Betul bah…

Betul kan? kan? kan?

Betul kan? kan? kan?

ikut nasihat kak Aishah la ni. Nasib baiklah ada jugak yang berkenan. Selama sia masuk Modermum (bukan outlet KLCC la) ndak pernah pulak ternampak kasut ni. Ini jaklah yang paling cantik pada pandangan mata sia. Jadi, apa tunggu lagi? Rembat lah, ada 20% diskaun lagi.. Ngeh ngeh ngeh… Bolehlah bergaya dengan kasut baru minggu depan😆

Sebelum balik, pusing-pusing Melawati cari desert… Dapatlah Choc mud dari secret recipe dan ini

)

Banana Kaya Cheese Pizza daripada Domino🙂

Slrrrrppppp! Yummy yang amat!

5 Responses

  1. wahh udah dapat ya kasutnya???…heheh..k ina pun br je dapat kasut…tapi cap crocodile aje…nak pakai utk gi jenjalan & gi keje..ok la selesa jugak..

    amboi jalan2 cari makan sungguh mak buyung ni…berselera sungguh…hehe..mcm mana morning sickness???still lagi ke??

  2. emm…sedap nampak ayam kenyet tu….kat mana kedai tu?aku selalu g KL..x tau nak mkn kat mana…

  3. kak ina: hehehhe.. ha ah dah dapat… alhamdulillah.. xpe k ina, janji k ina selesa sudah… lagi bagus klu dapat yang murah dan selesa.. Aweng x berapa reti ah bab-bab carik kasut yg lawa dan sedap pakai.. malas nk g round2… sib baik ada kawan2 tlg recommend… TQ kawan2!😀

    hehehhe.. makan, makan jugak… skang dah kurang sket selera makan… morning sickness? ada gak… terima jek.. dah nasib.. anggap pengalaman ah.. so, lenkali org citer, ble imagine sebab dah kena…

    chema: makanan dia memang sedap chema. restoran tuh kat kedai deret area MBO kat ampang, taman dagang. tahu x?

  4. weng…ko x abis2 ngan banana yepp??
    ehehehe.. :p

  5. hehehhehe… memang iya ngan…
    mana boleh pisahkan woooo…
    sedappp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: