Tagged 2

Kenapa letak tajuk tagged 2? Saja jak, sebab tahu lepas ni mesti ada tag lagi… Dan lepas ni akan sia post kan tagg 1 yang asyik tertunda tu.. ihihii.. sorry puan mastur..

Ok tagg ni pun by Puan Mastur… so, mari kita layannnnn….

Soalan: Nyatakan 5 kedai yang anda pantang jumpa mesti nak masuk dan beli barang

Ok, sebab sia dengan hubby memang dua2 pun bukan kaki suka berjalan, jadi, tempat yang kami pigi memang tempat biasa-biasa jaklah. Ndak grand gitu! Takut betul pada kesesakan. Ndak kisahlah kesesakan lalulintas ka, kesesakan orang kah… Macam kera sumbang kan? hahahha.. memang pun! Jadik, di bawah ni jaklah kedai2 yang kami pantang jumpa dan mesti mau masuk😀

1. Giant Permata
Ni lah outlet Giant kegemaran. Sebab? paling dekat dan paling sentiasa memanggil-manggil, pasal di belakang rumah my in law jak pun. Memang tempat untuk membeli groceries…

2. Guardian/Watson Pun sama jugak. Sebab Guardian dalam giant (kira 2 in 1 la kan?). dan watson somewhere dekat2 situ jugaklah…

3. JUsco
Sama kes macam Giant lah. Tapi, yang ini selalunya sebab pakaian. Baju ka, kasut ka, sandal ka, inner ware ka dsb. And lately, sebab mau tengok barang-barang baby… alahai… Memang pantang… pantang di offer… kui kui kui

4. F.O.S
Mana-mana outlet pun pantang. Latest outlet di Jusco Bukit Tinggi Klang. Fav I and hubby. Lagi satu, senang mau carik big size for my beloved hubby🙂

5. Kedai emas
Yang ini pantang ndak masuk jaklah. Pantang ndak beli tuh ndak dapatlah.. POkai my hubby kalau tiap-tiap kali masuk, tiap-tiap kali tuh jugak mau beli. Tapi, memang pantang, mesti mau masuk.. Beli? Pikir dululah… Kira-kira dulu aaaa…. Ingat baby dalam perut tu….

Tag untuk 5 orang berikutnye
1. Ninie minie
2. Nozie
3. Kak Elin
4. Jac
5. kak Ina (ya! Melana mari k!)

Silalah kawan2… layan tagg..

2 Responses

  1. huwaaa..aweng saja je tag k ina..huhuh cukup malas nk jawab tag….ok la..nnt check it out kat blog k ina ok..

  2. layan… jangan x layan kak ina… ngeh ngeh ngeh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: