Cahaya mata Pertama?

Ya!

Perasan ndak widget baru di bawah anniversary ticker di sebelah kanan page ni? Ehehehhehe….. Alhamdulillah, sia dengan hubby sekarang expecting our first baby dalam masa 7 bulan + +… Gumbira? Musti!

Selepas berkahwin setahun setengah + + dan bersabar menunggu “rezeki anak” daripada-Nya, sia dan hubby sangat-sangat excited! Family kedua belah pihak pun excited sama… First anak sedara, cucu dan cicit daripada kedua belah pihak la katakan😀

Kami betul-betul bersyukur walaupun menunggu lebih setahun. Hanya DIA yang tahu kenapa kan? Allah Yang Maha Mengetahui. Terima kasih ya Allah!

Setiap hari kami berdoa semoga sia dengan baby dalam kandungan sihat dan tiada masalah, diberi kekuatan untuk melalui fasa mengandung selama 9 bulan + + ini… di samping menjalankan tanggungjawab sia sebagai anak, menantu, isteri, kakak, pekerja, bakal ibu dan hamba-Nya. Hanya Engkau tempat kami bermohon ya Allah! Kau lindungilah kami sekeluarga… Aminnnn……

12 Responses

  1. wah tahniah puan amisah..

    semoga akak sentiasa sihat smpi la baby lahir

    seronoknyer kan selepas lame menunggu

    i am still hOPing

    =D

  2. Tq Nozie🙂

    nozie sabar ek….
    Sume yang DIA lengahkan ada hikmahnya…
    mungkin kita je x nampak laie…
    ur time will come my dear…
    pray the best for you!

  3. […] first of all congrate to kak amisah yg bakal menjadi ibu dlm masa 7 bulan lagi..Alhamdulillah. of course kak amisah mesti rs seronok […]

  4. weng,

    congratulation.. tu la kan, usaha tangga kejayaan.. akakaka..

    take care dear.. jangan buat kerja berat2 tau.. hehehe

  5. Wah, congratulation. Nanti kak Ayu balik, amisah mesti dah tengah cuti bersalin ek..kekekeke

  6. Allah Maha Mengetahui kenapa dan mengapa.. TAHNIAH weng.. jaga baik2 especially first 3 months nih wokeh… jangan makan mengaruts2!

    take care!

  7. CONGRATES!!!! syiok bangat tau berita itu.. hehhe.. akhirnye kan? selamat menempuh alam pregnant n alam menjadi ibu.. mmg 40 minggu nan iindah!!

  8. terima kasih semua! hargai sgt2 atas keambilberatan (ada ke perkataan ni🙂 )kawan-kawan sume. terharu + gumbira yang amat!

  9. weng,,,,,, congrats!! take care tau… bila lak turn aku ni.. huhuhu..

  10. thanks dira😀

    takpe, meh kita doa sama2 utk puan dira kita…

    jgn x tahu, ade org yg baru sgt bagi ucapan congrates kat aku dah jangkit sama…. jeng jeng jeng… UTM gak, tapi bukan batch kita… mana tahu lepas ni ko jangkit pulak.. Aminnnnn…

  11. tahniah weng!! Allah tu kan Maha Pemurah..Rezeki mmg sentiasa ada untuk kita cuma ada yg cepat dan ada lambat..dan semua ada hikmahnya sendiri. tak sabar nak tengok perut ko mombesar..kihkih..take care ye..jangan makan byk nenas tau! (tat nenas boleh kot..hihi) makan benda yg sihat2 je..(hihi aku pandai nasihat org, aku dulu hentam aje semua) nway, aku tmpg gembira utk ko & family.

  12. Tq nisa for concerning…
    aku pun x sabo nk tgk perut aku membesar😀 (pssst, biorlah boleh mengecut balik lepas preggy harapnya) ehehhehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: