Sesi lepak bersama kawan2

Memandangkan kemarin hubby sia kenak outstation pigi Johor, sia telah membuat keputusan untuk tidur di rumah kawan baik sia, cik Czah dan cik Suhai…. pagi lagi sia sudah bungkus pakaian untuk dibawak ke rumah diorang, sebab ndak mau balik rumah petang la kunun…:mrgreen: Takut oooo balik rumah bila tau ndak akan ada orang (hubby)… perasaan memang ndak best langsung… sudah biasa mesti ada hubby balik kan…

Kemarin pun sia ada kursus di KL jak… jadik sia balik lambat la jugak… Lambat-lambat pun, Sampai di area Ulu Klang dalam jam 6 petang begitu… Memandangkan kedua-dua orang kawan sia ni memang sibuk dan balik lambat, sia pun cubalah habiskan masa pigi pusing-pusing GIant Permata sementara tunggu diorang… Pusing punya pusing boringlah pulak… last-last sia sampai di rumah diorang jam 6.40 petang macam tuh.. Tunggu la awek-awek ni dalam kereta sambil makan-makan biskut… ehehehhe…. Jam 7.15 petang macam tuh, cik Suhai sampai dan kami masuk rumah dan solat Maghrib dulu… Lepas cik Czah sampai, pigi bungkus makanan…. Lepas mandi dan makan-makan, kami lepak-lepak mengumpat (ooops!), bercerita…. Lebih kurang dekat jam 12 tgh malam, kami pun tidur…. Semua orang perlu bangun awal besok pagi…. Zzzzzzzzzz

Lama betul rasanya ndak lepak dengan awek 2 orang nih… Terimbau pulak kenangan lama masa bujang-bujang dulu.. hik hik hik…..😆

p/s: TQ cik Suhai, cik Czah dan cik Zue sudi tompangkan aku kat umah korang! Jasamu tatap kukenang.. ehehhehe.. sayang korang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: