Balik KL sudah

Malam tadi penat sebab bengkel habis lambat, sudahlah tuh, kami (geng yang sama2 sewa kereta) sempat lagi pigi pusing pantai Cenang sebelum lepak di private beach hotel yang kami tinggal…lepas tuh, sia tidur lambat sungguh sebab ada geng tidur dan berborak…

Pagi ni, awal lagi kami sudah start dengan bengkel.. nasib baik habis jam 11.15 pagi sebab kenak check out jam 12 tengahari…

Lepas check out, kami terus menuju ke Cable Car. Tapi ndak naik pun sebab takut lama… Sebagai ganti, kami jalan-jalan jak di kedai di bawah tu… Jalan punya jalan, sempatlah jugak sia rembat 2 helai baju… haiyak! Sini pun boleh shopping kah? Murah wei!


salah satu baju yang sia beli. cantik ndak?🙂

Lepas makan, kami menuju ke Pekan Kuah lagi buat kali terakhir sebelum balik ke hotel pada jam 3.30 petang…

Lepas solat, kami terus ke airport dan balik ke KL.

Sia sampai rumah jam 8.15 malam…

Kemas-kemas barang, baju dan baju yang perlu dicuci (nota: selalunya sia akan perap dulu barang-barang dari outstation, kecuali baju yang perlu dicuci untuk beberapa hari/minggu sebelum unpacking, sebab Malas!) dan mandi.

Jam 10 malam, kami ke KFC dan balik ke rumah mertua sia untuk makan dan tidur….
Fuh! Penat jugak rupanya.. Tapi, gumbira sebab tiada lagi kerja yang “nantilah” kebelakangan ni.. Mustilah seronot kan? Hubby pun happy tengok bini ndak seberapa pemalas🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: