Hari kedua di Langkawi

Mintak maaf banyak-banyak sebab ndak sempat post entry pasal hotel yang sia janjikan kemarin.. nantilah bila sia sempat curi-curi masa baru sia upload k.. lagipun, sia punya kamera bateri sudah kong la pulak.. sudah la tu, lupa bawak charger pulak tuh.. kecewa betul lah..

Hari ini kami orang sibuk berkursus daripada jam 8.30 pagi sampai jam 1.30 petang.. yang bestnya, lepas lunch, kami free… tapi, sebagai ganti kami akan berkursus lepas Isya’ sampai jam 12 malam ni.. itu secara tentatif.. ikut pengalaman, rasa-rasanya mau drag sampai jam 1 pagi tuh…😦

Memandangkan kami sudah sambung masa sewa kereta sampai besok petang, apa lagi, kami pun habiskanlah masa kami pusing-pusing langkawi… hehehhehe…

walaupun kemarin sudah puas pusing pekan Kuah, hari ini kami pigi lagi.. keh keh keh.. biasalah kan.. mana lagi di langkawi ni yang kami mau pigi kalau mau window shopping kan? Sia dengan bangganya telah mengawal diri sia daripada membazirkan lebih banyak duit sia hari ini.. Sia Cuma spend RM12.20 ringgit jak beli 2 bar coklat dan sebotol air mineral… tuh jak…. ok lah tuh kan?🙂

Jam 4.30 petang kami bergerak ke Nusantara gamat.

Kemudian ke Awana Porto Malai,

ke Pantai Cenang, Under Water World (ndak masuk pun, bergambar di luar jak)

ke jeti empat bot parking (ndak tau nama tempat. bangunan stesen minyak petronas yang ada KFC tu)

dan kemudian balik ke hotel semula untuk makan malam… memang just nice jak kami sampai di hotel.. Sampai-sampai jak di hotel, terus hujan lebat.. fuh! Nasib baik…

Sekarang tengah siap-siap mau ke bengkel waktu malam pulak..

Ok lah kamurang, sampai di sini dulu… chow chin chow!

2 Responses

  1. Comelnye…

  2. apa yang comel jac?
    i? dah lama tau dah😀 hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: