NIOSH

Sia minggu ni langsung ndak masuk office sebab sia ada kursus di NIOSH Bangi sampai hari sabtu… kursus utk jadi pegawai keselamatan… kursus 22 hari, dibahagi kepada 4 module… kali ni 6 hari… ogos 5 hari, oktober 6 hari… november 5 hari…. bulan 2 ada exam… bulan 4 ada interview & presentation…. uwaaaa…. hmmm….. tapi, ok jugak… at least tambah kepakaran… bukan asyik2 engineering jak…

tapi, sia macam tense jugak sebab sudah lama ndak exam yang betul2 exam since tinggalkan utm…. gabra jugak… kalau bole ndak mau fail satu paper pun.. mintak2 lulus semua 4 paper tu… sia akan berusaha bersungguh2! berusahalah!

chiow!

4 Responses

  1. berusahalah sayangkuu……. jangan putus asa….. abg doakan awak berjaya… cayyunk!!!

  2. tq abang.. sye akan berusaha bersungguh2!

  3. GUD LUCK!! aku mendoakan kejayaan kau..🙂

    wat lek lok tauu…

  4. tq tq…
    berusahalah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: