B’day Party

Last weekend, sia dengan hubby memang sebok…..

Hari sabtu tengahari ada kenduri di rumah mertua sia…. habis jak, kami balik rumah, lepas tu terus pigi serdang… ada b’day party anak ex-house mate sia di utm dulu, kak ami…. cute betol bah anak2nya c alyssa tuh! baby dia yang bongsu (boy), tu pun sama…

Abis jak b’day party di serdang sia dgn hubby trus berkejar ke taman melati pulak… ada birthday party jugak… anak sia punya ex-coursemate, icha & luqman.. comel btol budak2 ni kan?

sebenarnya b’day party ni pun buat petang… tapi, kena lah bagi masa tgk pada keadaan… alhamdulillah kami berjaya memenuhi semua undangan pada hari itu… sia dgn hubby sampai rumah jam 10 malam.. abis mandi, trus tidor… penat tapi suka…

Ahad pulak… kami pigi rumah makcik sia di serdang, rumah cik noi… family pakcik sia dari t’ganu ada turun kl.. adik sia yang di unikl tu pun ada… sempatlah jugak kami makan tengahari sama2 di rumah cik noi… lama ndak berkumpul ramai2 macam ini… yang paling suka sia rasa sepupu2 sia bertiga yang kecil2 tu…. ahahahha… lucu betul… diorang punyalah suka sampai menari2 ndak berhenti… sepupu sia yang paling besar, 6 tahun tu paling suka lagu hindustan.. jadi, kami pasang la kasi diorang menari sepuas2nya… ahahahha… kiut & lucu betol!

inilah sepupu2 cilik sia…

Lewat petang, sia dengan hubby terus pigi pavillion… ada hal sikit… patutnya sekejap jak… sekali sebelum bayar parking tu, kami ternampak 1 kedai makan macam sedap… Pasta Mania… Kami pesan garlic bread, soup of the day, creamy chicken pasta & banana dessert pizza sebagai pencuci mulut dan ice lemon tea…

pastanya, memang sedap! desert? sia lagi sukak domino’s punya banana kaya pizza🙂 sedap hingga menjliat jari!

kami ada rasa cream puff yang apa tu ah? hmmm.. beard papa ka apa brand tu… ok lah… sedap lagi yg cream puff biasa tu, pada sia lah…

balik tu, terus pigi rumah mertua sia…. jam 9 malam macam tu, kami balik, mandi terus tidor…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: