Hancock

Rasa macam lama sudah kami ndak tengok wayang.

Malam kemarin, lepas Isya, sia & hubby tiba2 jak terasa mau pigi tengok wayang di MBO Ampang. Sekali dengan adik lelaki sia. Kebetulan dia ada weekend baru ni. Dapatlah jugak tiket jam 10 malam. dapat tempat duduk kelas kambing (hahhaha.. ni mamak sia yang bagi nama ni) baris keempat dripada depan. Ok lah daripada ndak ada or midnite. Lambat!

Movie tu? Ok lah… Cuma, rasa jalan penceritaan macam kureng… ndak berapa kuat… klimaks pun lambat. Kami bertiga beranggapan movie ni mesti ada sambungan… mungkin lah melihatkan pada ending nya… nasib baik lah will smith yang berlakon.. kalau ndak, mesti lagi kureng…

konon mau pigi tengok sepi (hubby mau betul tengok ni) & ayat2 cinta (macam best lepas baca komen daripada puan mastur). tapi, tengok2 surat khabar dengan panggung, macam ndak sudah pun… hmmmm… ndak apa ah… ndak ada rejeki… hehhhehehe.. sian hubby sia….

lain kali ya abang.. promise! hancock kan sudah tengok🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: