My Birthday present :-)

Selepas cerita sedih pasal jam kesayangan sia, sekarang cerita best pulak. Ehehhehe…

8hb Julai hari tuh birhtday sia🙂 Kebiasaannya, hubby dengan mertua sia akan bagi duit sebagai hadiah. Sebab sia ni pun jenis ndak berapa suka dapat hadiah2 surprise nih. Takut ndak guna lah.. apa lah… kan membazir tu.. Tahun2 sebelumnya, sia simpan jak duit tuh… Mau cepat kaya la konon.. Ahhahaha… Tapi, ndak kaya2 jugak pun… nguah nguah nguah…

Tahun ni, hari Rabu hari tu, sia kawankan hubby pigi kedai buat cermin mata baru… Tengok punya tengok, sia pun tiba2 pulak tersuka dengan ada satu spek mata hitam tu.. Aduss! Hubby sia pun cakap ok.. “Bellilah” katanya. So, after Mahgrib, kami pergi survey2 kedai yang lain pulak. Survey punya survey, sia dapatlah spek yang sia suka dengan harga yang rasanya sangat2 berbaloi. Memang murah. Beli di kedai belakang rumah mertua sia jak. So, dapatlah hadiah spek mata hitam daripada my hubby dengan mertua tahun ni. Sila saksikan🙂

Lagi satu yang paling sia suka, dapat kad (ka kertas?) ucapan birthday daripada hubby.. Terharu… Sob sob sob… Thank you Abang! Sia betul2 hargai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: