Kenduri kesyukuran & gatHering kecil2an

Alhamdulillah…

kemarin settle sudah kenduri kami… kenduri kesyukuran sempena sia dpt tetap dgn hubby dpt kerja semi gomen… alhamdulillah, lagi2 dengan ekonomi dunia yang ndak berapa menentu nih.. lagipun, lega juak lah mamak dgn bapak sia dgn mamak bapak mertua sia… bersyukur betul diorang… baguslah.. antara cara membuatkan diorang happy… ok lah tuh… kalau mau kejar harta, sampai bila2 pun ndak pernah cukup. sia jerak sudah kerja gaji banyak, tapi ndak seberapa happy dengan bz yang amat! hubby pun sama. Alhamdulillah… kenduri tuh pun skali dengan birthday sia… ehehhe…

Kenduri buat di rumah mertua sia.. ehehhehe… terima kasih banyak2 pada family mertua sia… banyak betul membantu. boleh dikatakan kebanyakan hal kenduri nih diorang yang “settle” kan… terima kasih mama, abah, opah, ina & dut dan semua… nasib baik ramai juak yang datang.. terima kasih semua!

hari ini pulak…

pagi lagi sia antar adik sia yang bongsu pigi mendaftar di unikl mfi di bangi…. selamat sudah… alhamdulillah…. nasib baik ada jugak kawan sekolahnya.. dapat tinggal 1 kamar pulak tuh… ok lah tuh… jam 1.30pm kami pun tinggalkan diorang kemas2 barang… sedih jugak.. tapi, ndak apa, insya Allah adik sia ni mesti bole survive!

lepas tuh, hubby trus antar sia pigi klcc ada gathering kecil2an utm… ehehehe….

puan mastur & hubyy & aiman!, puan dongan, sue, czah & icha sekeluarga… lepak2 di california pizza masa perjumpaan 2.30pm memang sesuai! lama sikit boleh lepak. kami jalan2 d isetan shopping! yeah! semua orang dpt barang at least satu org satu… ehehhe… sia dpt 2 helai baju! suka! plus 2 helai sleeveless hadiah birthday daripada puan dongan… tq byk2 puan dongan! sangat cute!

7pm, semua orang balik…😦 sedih pulak.. lepas nih mesti lambat lagi baru boleh jumpa ramai2 macam nih… ndak apa… insya Allah ada gathering lagi raya… ehehhe…

ok lah, cukup utk hari ini.. penat sudah… sekarang mau titon… malam semua!

One Response

  1. salam k-ry…

    sory terpaksa hold ko punya comment… ehehhe..
    sensitif bab2 sebut company ku tu… ahahhahaha…

    almaklumlah, kuli batak… koh koh koh…

    btw, aku sudah save hp number mu…

    & thanks for your advise… aku akan try yg terbaik!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: