Penat jugak

Lepas 3 hari jadi seorang yang ndak efisien, sia telah menggunakan sepenuhnya 2 hari yang tinggal untuk menyibukkan diri. Buat report, report dan report lagik.. abis sudah semua bagi sema kawan2 opis tuh. sekarang tunggu info pulak untuk di compile. Waaa.. minggu depan bz la lagik…

Kemarin office sia ada buat fire drill. macam real wooo… siap ada 3 bijik kereta bomba, polis dengan ambulans… siap ada yang pengsan2 lagi tuh… abis masa sia pagi tuh.. heh! sudahlah sia puasa pulak tuh… fenin2 sia lepas tuh… nasib baik lah sampai jua puasa ari tuh… alhamdulillah.

cakap pasal puasa nih, sia dapat pengajaran balik time puasa kemarin tuh… selama nih, byk kali jugak sia cuba puasa, tapi selalu ndak kesampaian.. even sahur pun… kemarin tuh pun hampir2 jadik mcm tuh.. bila mcm mau pengsan tuh, sia berdoalah pada Allah semoga diberi kekuatan supaya puasa tuh sampai jua hari tuh. alhamdulillah… ndak lah sebegitu penat… sebenarnya, tahun2 sebelum nih ada jugak amalkan.. tapi lately ni jak yg mcm ndak berapa ingat… manusia memang mudah lupa…

Dalam2 sebok berkumpul tuh, tiba-tiba jumpa la pulak kawan lama time di utm dulu.. Senior Kerja Cik Anida🙂 dari Kota Tinggi. Lama jua ndak jumpa dia.. last sekali rasanya time Puan Fanor kawen (betul kah ah?)

Hari nih pun Cik Anida ada dtg lepak di bilik opis sia tengahari… makan2 n mengumpat (ops!).. pasal kerja… ahahahha.. biasala kan… nih gambar sia dgn senior sia tuh… ehehhehe

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapi, yg paling sia mau ckp utk post kali ini… SIA MEMANG PENAT BETOL 2 HARI NIH! kelam kabut wooo…. tapi ndak pa lah, susah dulu senang kemudian (ya kah?)… ndak kisah lah…

2 Responses

  1. comel kan aku aweng aka sia…hehe…

  2. comel nida… mestilah comel.. sebab bergambor sebelah budak lebih comel… hohoho.. sayang cik nieda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: